Startup Advies

  • Advies & Coaching

  • Investor Deck

  • Executive Summary

Startup advies

Advies & Coaching

Iedereen heeft wel eens een goed idee. Om met uw startup op te schalen en een succesvol bedrijf op te bouwen is echter niet zomaar gedaan. Een startup heeft niet alleen het juiste team en financiering nodig, maar ook adviseurs en connecties die het bedrijf in een stroomversnelling kunnen brengen.

Als ondernemer bent u goed in wat u doet. The Orange Mill helpt u dit beter te verwoorden en staat klaar om u te helpen uw startup succesvol te maken. The Orange Mill heeft een uitgebreid netwerk van investeerders opgebouwd die vaak participeren. Wij helpen u met moeilijke beslissingen om te gaan, brengen u in contact met deze investeerders en helpen u een succesvol bedrijf op te bouwen!

Startup Pitch Deck

Een pitch deck is een visuele presentatie van de startup die investeerders enthousiasmeert en een kort overzicht van het bedrijf geeft. Het pitch deck wordt voornamelijk gebruikt in meetings met investeerders om de pitch kracht bij te geven. Door vele gesprekken met Angel Investors en VC’s gehad te hebben, weten wij precies wat zij terug willen zien in een pitch deck. Wij maken van deze ervaring gebruik om een pitch deck te schrijven die uw idee perfect in kaart brengt!

One pager

Executive Summary

Een executive summary geeft een samenvatting van het bedrijfsidee in één tot drie pagina’s. Het is bij de executive summary vooral belangrijk dat het een duidelijk verhaal vertelt. De executive summary is voornamelijk relevant omdat het veelal na een introductiegesprek naar investeerders wordt gestuurd. Het moet een kort overzicht geven van de belangrijkste informatie over de startup en een sterk genoeg verhaal vertellen om door te sturen naar anderen. Anderen moeten het verhaal en doel van het bedrijf na het lezen van de summary begrijpen.

Een voorbeeld van een Executive Summary op één pagina ziet u aan de linker kant!

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak!