Financiering

Je bent op zoek naar startkapitaal voor jouw onderneming. Hoe pak je dit aan? Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bedrijf kan financieren. The Orange Mill helpt je bij het uitwerken van een passende financieringsstrategie en de uitvoering daarvan.

The Orange Mill ondersteunt je bij:

  • Advies over investeerders

  • Coaching bij financieringstrajecten.

  • Contact met financierders & investeerders.

Startkapitaal voor jouw onderneming

The Orange Mill helpt jou als startende ondernemer aan financiering op maat. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden om jouw ideeën financieel te kunnen realiseren. We gaan onder andere actief binnen ons eigen netwerk op zoek naar geschikte financierders en investeerders die aan jouw onderneming kunnen bijdragen. Ook onderzoeken we verschillende financieringsvormen zoals banken, Qredits, investeerders en crowdfunding.

Banken

Veel ondernemingen worden gefinancierd door banken. Ook The Orange Mill werkt vaak met banken en heeft een uitgebreid netwerk van bankiers. Hierdoor weten wij goed waar banken op letten en waar jouw kredietaanvraag zeker aan moet voldoen.

Qredits

Qredits is een (micro)krediet financierder die juist voor startups veel kan betekenen. Zij nemen een breed scala aan projecten aan en zijn gemotiveerd om bedrijven op weg te helpen met hun eerste stappen. Qredits neemt ook risicovollere projecten aan en de rente is daardoor aan de hoge kant. Het succespercentage van The Orange Mill ligt bij Qredits op 90% van alle financieringsaanvragen.

Investeerders

In het startup klimaat zijn veel verschillende type investeerders. Het is dus belangrijk om jezelf af te vragen naar wat voor soort investeerder jij op zoek bent. Bijvoorbeeld een informele investeerder, durfkapitalist of investeringsfonds. The Orange Mill kijkt samen met jou welke investeerder het beste bij jouw bedrijf past.

Crowdfunding

Naast dat Crowdfunding een goede manier is om naamsbekendheid te verwerven voor jouw bedrijf, brengt het je ook in contact met je eerste klanten. The Orange Mill maakt jouw bedrijf klaar voor investeerders en helpt je bij de toegang tot verschillende Crowdfunding platformen.

Op zoek naar financiering op maat?

Maak direct een afspraak