Over ons

The Orange Mill is in 2016 opgericht nadat de oprichter al enkele jaren ervaring heeft opgedaan als adviseur. The Orange Mill is opgericht met u, de ondernemer, in gedachten. Ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen de potentie hebben om aan het roer van een succesvol bedrijf te staan. Door advies te geven op het gebied van ondernemerschap, marketing & communicatie en strategische kwesties helpt The Orange Mill u zodat u van uw bedrijf een succes kunt maken!

Onze missie is om iedereen bekend te maken met The Orange Mill om het aantal mislukte start-ups terug te brengen. Wij geloven dat hulp bij de opstart ervoor kan zorgen dat uw bedrijf een succes wordt!

De “Orange Mill Belofte” is de belofte die wij u maken dat wij 24/7 voor u klaar staan. Dit houdt in dat wij u advies kunnen geven over bedrijfsgevoelige kwesties, u in contact kunnen brengen met potentiële investeerders en dat u bij ons voor alles terecht kunt. Het opstellen van een ondernemingsplan, pitch deck of executive summary of het laten ontwerpen van een huisstijl en het uitvoeren van een marketing campagne door één van onze partners. The Orange Mill stopt nergens om van uw bedrijf een succes te maken!

Joppe Stins
Joppe StinsFounder
Al sinds lange tijd ben ik geïnteresseerd in ondernemerschap en het start-up klimaat. Dit heeft ertoe geleid dat ik een Bachelor in Business Administration ben gaan studeren met als specialisatie de minor Ondernemingsplan op Maat. Na veel ervaring opgedaan te hebben met het begeleiden van ondernemers zowel nationaal als internationaal heb ik besloten The Orange Mill op te richten. The Orange Mill is dan ook bedacht met u, de ondernemer, centraal.

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak!