The Orange Mill

Samen maken wij van jouw onderneming een succes. Wie zijn wij? 

The Orange Mill heeft als missie om het aantal succesvolle ondernemers en startups te verhogen. Wij geloven dat hulp bij de opstart ervoor zorgt dat ook jouw onderneming slaagt.


In 2016 is The Orange Mill opgericht met de startende ondernemer in gedachten. Onze ervaring heeft ons geleerd dat iedereen de potentie heeft om een succesvol bedrijf te runnen, maar ook dat er in de opstart wat extra hulp benodigd is. Wij ondersteunen bij het schrijven van ondernemingsplannen en financiële plannen en coachen jou als ondernemer. 

The Orange Mill belofte
We staan iedere dag voor je klaar, dat is onze merkbelofte. We helpen je bij het opstellen van ondernemingsplannen en financiële plannen, coachen je in alle facetten van het ondernemerschap en brengen je in contact met ons netwerk. Je kunt voor alles bij ons terecht: van pitch decks en management samenvattingen tot het ontwerpen van een pakkende huisstijl en het uitvoeren van een doelgerichte marketingcampagne door één van onze partners. Plan vandaag nog jouw afspraak met The Orange Mill.

Joppe Stins
Joppe StinsOprichter The Orange Mill
Joppe heeft een grote interesse in ondernemerschap en het startup klimaat. Ook zelf is hij een echte ondernemer, vandaar dat hij in 2016 The Orange Mill heeft opgericht. Eerder heeft hij de Bachelor Business Administration behaald met de specialisatie Ondernemingsplan op maat. Inmiddels heeft Joppe ruime ervaring met het coachen van ondernemers en het schrijven van ondernemingsplannen en financiële plannen. Jij als ondernemer staat voor hem centraal en hij zet zich ervoor in om jouw ideeën en doelstellingen te verwezenlijken.

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak