Startup Advies

Alles begint met een goed idee. Wat is er nodig om van jouw goede idee werkelijkheid te maken? Naast dat een startup financiering nodig heeft, is een goed team ook belangrijk. Net zoals adviseurs en de juiste connecties die de startup in een stroomversnelling kunnen brengen. Zo helpen we je om van jouw startup een succesvolle onderneming te maken!

The Orange Mill ondersteunt je bij:

  • Startup advies & coaching

  • Ontwikkeling pitch deck

  • Opstellen management samenvatting

Advies & Coaching

Hoewel jij jouw idee natuurlijk als de beste kent, is The Orange Mill er om je te helpen jouw idee goed te verwoorden en er zo kracht bij te zetten. Ook adviseren en coachen wij startups door hen onder andere in contact te brengen met investeerders, ons netwerk in te schakelen en te helpen bij het maken van lastige beslissingen. Zo bouwen wij mee aan het fundament van een succesvol bedrijf en helpen wij om van jouw startup een scaleup te maken.

Pitch Deck

Een pitch deck is een visuele presentatie van jouw startup. Deze overzichtelijke weergave van jouw startende onderneming gebruik je tijdens pitches om investeerders enthousiast te maken en te overtuigen van jouw idee. Dankzij onze ervaringen met angel investors en het durfkapitaal dat zij investeren, weten wij precies wat investeerders willen zien in een pitch deck. Dit gebruiken wij om samen met jou een overtuigend pitch deck te maken.

Management samenvatting

Je hebt vaak weinig tijd om een investeerder te overtuigen en wilt daarom direct impact maken. The Orange Mill helpt je daarom bij het schrijven van een compacte management samenvatting die investeerders direct inzicht geeft in jouw startup. Wij hanteren hiervoor een vaste en heldere structuur.

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak