Financiering

  • In contact brengen met financierders & investeerders

  • Advies over investeerders

  • Begeleiding bij financieringstraject

Financiering voor uw idee

Na de recessie is het lastig geworden om een lening van de bank te krijgen. Waar mensen vroeger eenvoudig een lening kregen om een onderneming te starten is dat nu niet meer het geval. Anderzijds geven de banken ook weinig spaarrente weg. Deze trends zorgen ervoor dat er een aantal relatief nieuwe financieringsmogelijkheden zijn bijgekomen.

Alles wat wij doen is om uw bedrijf of startup van opstartkapitaal te voorzien. Dit doen wij door actief op zoek te gaan binnen ons eigen netwerk van investeerders en te kijken welke financieringsvormen mogelijk zijn. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

Banken

Hoewel de bank sinds de recessie weinig leningen uitgeeft zijn er wel mogelijkheden. Door uitvoerig met bankiers uit ons netwerk te zitten weten wij precies waar een bank op let bij een kredietaanvraag. Door uw ondernemingsplan te schrijven of aan te passen doet u hier uw voordeel mee!

Qredits

Qredits is een (micro) krediet financierder die een sterke optie is voor startende ondernemers. Omdat zij ook risicovollere projecten aannemen is de rente wel aan de hoge kant. Het succespercentage van the Orange Mill ligt momenteel op 90% bij Qredits onder 10 ondernemingen.

Investeerders

Er zijn verschillende typen investeerders in het startup klimaat. Hierbij speelt vooral de vraag waar de ondernemer zelf naar op zoek is. Een informele investeerder of toch een fonds. Door met u te overleggen kijken wij naar de ideale uitkomst voor uw bedrijf.

Crowdfunding

Er zijn vele crowdfunding partijen met elk hun voor- en nadelen. Zo is crowdfunding een goede manier om de eerste klanten te werven en naamsbekendheid op te bouwen. The Orange Mill helpt u investor ready te maken zodat u toegang wordt verleend tot het platform.

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak!