Project Description

Het creëren van een gezondere volgende generatie!

Brainfood Lifestyle is zo’n concept die alle boxen checkt als het gaat om people, planet, profit. Het is een bedrijf dat door middel van blended learning, fysieke- en online voorlichting over voeding, sport en bewegen combineert met een daadwerkelijk gezond schoolkantine concept. De missie van het bedrijf? Het creëren van een gezondere volgende generatie!

De rol van The Orange Mill

Het team van Brainfood Lifestyle kwam bij The Orange Mill om over hun concept te sparren en dit te laten formaliseren in een ondernemingsplan. Het was belangrijk voor hen dat het ondernemingsplan er visueel aantrekkelijk uitzag omdat zij het zouden gebruiken om scholen hun concept uit te leggen.

Tevreden klant?

Het eindresultaat mocht er zijn, en het team van Brainfood Lifestyle krijgt alleen maar positieve feedback op hun ondernemingsplan en pitch deck. Of de heren terug zouden komen bij The Orange Mill? Dit is wat zij zeiden:

“Ons bedrijf is erg in ontwikkeling en wij verwachten de komende jaren een mooie groei door te maken. The Orange Mill heeft hier zeker een belangrijk aandeel in gehad. Wij verwachten dan ook de komende jaren nog regelmatig gebruik te maken van de kunde en expertise van dit bedrijf.”

#ondernemerschap #ondernemingsplan #startup