Project Description

Auto’s wassen kan écht wel duurzaam!

Het verhaal van deze business case is een bijzondere. Het team van The Orange Mill werkt al langer samen met de ondernemer achter Ecosplash en wordt steevast betrokken voor het schrijven van een businessplan bij eventuele nieuwe concepten. Toen de ondernemer met het idee voor Ecosplash kwam, waren wij direct enthousiast. Een auto was bedrijf dat niet alleen sneller auto’s kan wassen, maar ook nog eens 150 tot 200 liter water bespaart per wasbeurt! Welk bedrijf wil dat nou niet?

De rol van The Orange Mill

De rol van The Orange Mill in deze casus was breder dan enkel het schrijven van een ondernemingsplan. In de opstartfase van het bedrijf waren er verschillende zaken nodig: een ondernemingsplan om de structuur en het concept helder in kaart te brengen, rapportages om aan klanten te rapporteren over het aantal gewassen auto’s en ondersteuning bij het inrichten van overige bedrijfsprocessen.

Succes?

Deze sterke fundering hebben ervoor gezorgd dat Ecosplash succesvol van start heeft kunnen gaan. Het bedrijf groeit hard en is altijd op zoek naar versterking in het team. Ook de ondernemer komt geregeld terug voor een kop koffie én met een nieuw idee. Wat ons betreft zijn dit soort toekomstvaste relaties het allermooist!