Startup Advies

  • Advies & Coaching

  • Investor Deck

  • Executive Summary

Advies & Coaching

Iedereen heeft wel eens een goed idee. Om met uw startup op te schalen en een succesvol bedrijf op te bouwen is echter niet zomaar gedaan. Een startup heeft niet alleen het juiste team en financiering nodig, maar ook adviseurs en connecties die het bedrijf in een stroomversnelling kunnen brengen.

Als ondernemer bent u goed in wat u doet. The Orange Mill helpt u dit beter te verwoorden en staat klaar om u te helpen uw startup succesvol te maken. The Orange Mill heeft een uitgebreid netwerk van investeerders opgebouwd die vaak participeren. Wij helpen u met moeilijke beslissingen om te gaan, brengen u in contact met deze investeerders en helpen u een succesvol bedrijf op te bouwen!

Startup Pitch Deck

Een pitch deck is een visuele presentatie van de startup die investeerders enthousiasmeert en een kort overzicht van het bedrijf geeft. Het pitch deck wordt voornamelijk gebruikt in meetings met investeerders om de pitch kracht bij te geven. Door vele gesprekken met Angel Investors en VC’s gehad te hebben, weten wij precies wat zij terug willen zien in een pitch deck. Wij maken van deze ervaring gebruik om een pitch deck te schrijven die uw idee perfect in kaart brengt!

Ondersteuning of financiering nodig?

Maak een afspraak!